Αίθουσα Δεξιώσεων

Faros Luxury Suites & Restaurant Marathopolis
Βρισκόμαστε στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, στην ακτή του Ιονίου πελάγους. Το χωριό απέχει 30km από την Κυπαρισσία και βρίσκεται πάνω στην επαρχιακή οδό Κυπαρισσίας - Πύλου. Απέναντι υπάρχει το νησάκι Πρώτη το οποίο είναι γνωστό για το μοναστήρι του αλλά και για τα αρχαία ερείπια που μπορείτε να το επισκεφθείτε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου με ενοικιαζόμενα καΐκια (λάντζες). Το μαγαζί βρίσκεται στο λιμάνι του χωριού και πήρε το όνομά του από το φάρο που υπήρχε στην είσοδο του λιμανιού. Στο εστιατόριο μας διοργανώνονται συχνά συνεστιάσεις συλλόγων και διάφορων φορέων ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται συχνά γαμήλιες δεξιώσεις και βαπτίσεις. Ο Φάρος είναι ένας χώρος επανδρωμένος κατάλληλα ώστε να καλύπτει και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες των πελατών του. Η καλαίσθητη κατασκευή και διακόσμηση, ο τεχνικός εξοπλισμός, η αίθουσα που κλιματίζεται, το έμπειρο προσωπικό και η μουσική το καθιστούν ιδανικό χώρο για μια ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή δεξίωση. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία μας από το 1978, η προσεγμένη ατμόσφαιρα , η άψογη και ταχεία εξυπηρέτηση,και προπάντων το καλό φαγητό είναι η εγγύηση μας για την επιτυχία όλων των συνεστιάσεων σας.

Δείτε τα δωμάτια...

Βρείτε το δωμάτιο που σας ταιριάζει και κάντε τις διακοπές σας αξέχαστες!

Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας είναι Μέγας θεός του Ελληνικού Πανθέου, με γύρω στις 350 επικλήσεις, προσωνύμια και τοπικές λατρείες του, θεραπευτής, μάντης και ηλιακός («Φοίβος»).

Πρωτέας

Οι ναυτικοί τον αποκαλούσαν συχνά «Γέροντα της θάλασσας», όπως άλλωστε και τον Φόρκυ, τον Νηρέα, τον Τρίτωνα και τον θεωρούσαν προστάτη στα ταξίδια τους.

Φαίδρα

Η Φαίδρα ήταν κόρη του βασιλιά της αρχαίας Κρήτης Μίνωα και της Πασιφάης. Ήταν η δεύτερη γυναίκα του ήρωα και βασιλιά της Αθήνας Θησέα.